What Does Google Analytics Nedir Mean?

Wiki Article

google analytics nedir

Analytics sayesinde World-wide-web sitenizi anlık olarak izleyebilme imkanına sahip olursunuz. Gerçek zamanlı veriler size Net sitenizdeki ziyaretçi sayısını, bu ziyaretçilerin Internet sitenize nereden ulaştıklarını ve bulunduğu sayfadan sonra siteniz üzerinde etkileşime girilen diğer sayfaları gibi etkinlikleri görebilmenize imkan tanır.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the best YouTube practical experience and our most recent functions. Find out more

Google Analytics, çerez, tarayıcı ve JavaScript kodları kullanarak veri toplar ve bu verileri analiz ederek kullanıcıların Net siteniz ve sosyal ağlarda nasıl etkileşimde bulunduğunu söyleyebilir.

Google Analytics, bu advertımları izleyerek World-wide-web sitenizin ziyaretçi trafiğini izler, analiz eder ve measurement kullanıcılarınızla ilgili değerli bilgiler sağlar. Bu sayede Net sitenizin performansını anlamak ve geliştirmek için önemli bir araçtır.

Google Analytics tarafından World wide web sitelerine sağlanılan o kadar çok fayda var ki! Hepsinden burada bahsetmek mümkün değil. Sadece three en önemli özelliğinden bahsederek analitik aracının neden kullanılması gerektiğini de cevaplamış olacağız.

Google Analytics kaydı oluşturduktan ve yukarıdaki advertisementımları izleyerek Internet sitenizi Google Analytics’e tanıttıktan sonra Internet sitenize gelen tüm ziyaretçiler hakkında detaylı analizlere erişebilir ve girişimlerinizi başarıya taşıyabilirsiniz.

 Daha sonra, daha yüksek değere sahip olma olasılığı daha yüksek olan kullanıcıları hedeflemek veya uygulamayı bırakmak üzere olabilecek kullanıcılarla yeniden etkileşim kurmak için bu kitleleri Google Advertisements ve Google Marketing System’a aktarabilirsiniz .

World wide web sitesi sahipleri kendi hedeflerini belirler ve yeni bir müşteri adayı veya iş sunumundan bir haber bülteni Google Analytics Nedir kaydına kadar her şey olabilir.

Sayfanın alt kısmından İzleme Kimliğini Al'ı tıklayın ve Hizmet Şartları Sözleşmesini kabul edin.

To examine irrespective of whether your tracking code is put in thoroughly, use Google Tag Assistant, a Chrome browser extension. Once your tags seem in green as demonstrated down below, you are all set!

World-wide-web sitenizi yönetirken ihtiyaç duyabileceğiniz verileri toplayarak analiz eder ve sizing raporlar. Size sadece, Google Analytics tarafından raporlanan verilerle etkili stratejiler geliştirmek kalır.

Google Analytics Nedir Belki de en çok bilinenidir. En basit tanımıyla Google Analytics; Website siteleri, blog site ve sosyal ağlara ait verileri izlemenizi sağlar.

Dolayısıyla Google Ads gibi pazarlama araçlarıyla oluşturacağınız reklam kampanyalarında hedefleyeceğiniz anahtar kelimeler daha isabetli olacak, bu da satışlarınızı artıracaktır.

Once you have Analytics integrated with your site, you could begin utilizing its functions to be aware of and enhance your Business’s on the internet presence.

Report this wiki page